Utvecklad, testad och klar: Sveriges senaste fraktlösning

Sök fraktprodukter, jämför leveranstid och priser, boka frakter och reklamera – direkt i Fraktera. Kredittiden är förlängd och priserna låga. Kostnadskontroll och överblick (omsättning, besparing och viktiga trender) via en dashboard i inköpsportalen. Du provar kostnadsfritt och utan förbindelser i tre månader.

Fraktera – en ny fraktlösning

Jämför leveranstid och priser, boka frakt och skriv ut fraktdokument – direkt i fraktlösningen. Här kan du samla kostnaderna för alla dina frakter på en faktura, utöka kredittiden till 20 dagar och få ett riktigt lågt pris.

Fraktera i fyra steg

För att frakta stort och smått. Till Boden, Huddinge eller London.

1. Fyll i avsändare och mottagare. 

2. Lägg till info om vad som ska skickas. 

3. Välj frakttjänst. 

4. Boka. 

Aktivera din gratisperiod